Mer action 10.03.04

Dagens musikktips: Plata The Soul Sessions med Joss Stone

Fikk forresten høre av Caloni Makaroni at jeg BARE skrev nerdeting i bloggen min… *snøft* Men så ER jeg ganske nerd da. :p

I dag har jeg oppdatert link-sida mi også. Det er mer innhold der nå, og noen få av de gamle linkene er fjerna. Jeg vurderte å flytte bloggen min til en egen dagbokside, og bare ha informasjon som sideoppdateringer på forsida, men fant ut jeg ikke gidda… Det er liksom vanlig for blogger å ha bloggen på forsida, og det er det jeg har LYST at sida mi skal handle om. Jeg trenger bare litt tid på å bli vant til å skrive her tror jeg.

I går var min første arbeidsdag som studieassistent i matematikk og fysikk for forkursklassen ved høgskolen. Det var ganske greit. Har kontortid 2 timer av gangen 2 ganger i uka. Fant ut det var mye jeg hadde glemt å gjøre “manuelt”. Mye av de tingene de holder på med er jo sånt vi bruker kalkulator til… :-$ Skal høre om jeg kan brukes i noen datafag også, trenger sårt litt mer penger.

Ville jo på ranglertreff til helga, men det har jeg dessverre ikke råd til. :( Får ta det igjen når jeg kommer sørover på scooter til sommeren da. :p Nå ser det forresten ut til at vi får den tidlige våren jeg har gått å håpa på. Regn og mildvær så langt øyet (eller langtidsvarselet) skuer! :D *glede seg*

Edit 1: (fordi jeg ikke gidder å poste på nytt) Nå har jeg lagt til to sangtekster under artikler også. Dette er noe jeg har lovet lenge. :)

Edit 2: Det gamle musikklippet under hobbyer funket jo ikke. Har lagt ut et nytt, i mp3 denne gangen.